popads

Grinin 50 Tonu (2015) Full HD 720p Dublajlı Tek Part izle

Edebiyat talebesi Anastasia Steele genç müteşebbis Christian Grey ile röportaj yapmaya gidince, çekici, akıllı ve göz korkutucu bir erkekle karşılaşır. masum Ana bu adamı istediğini ayrim edince telaşa kapılır. adamın esrarengiz kayıtsızlığına karşın, Ana ümitsiz bir şekilde ona yakın olmayı dilekler. Ana’nın sessiz güzelliğine, zekasına ve bağımsız ruhuna karşı koyamayan Frey de onu istediğini tebarüz eder, lakin kendi koşullarıyla.

Grey’in şehevi zevkleri karşısında şoke olan fakat bir yandan da heyecanlanan Ana evvela tereddüt eder. bütün başarılı özelliklerine karşın, Grey aslında ruhunda işkence çeken ve denetim etme ihtiyacıyla tükenen bir erkektir. ikili arasında cesaret gerektiren, tutkulu bir fiziksel ilişki başlayınca, Ana Christian Grey’in sırlarını ve kendi karanlık arzularını bulur.

şehevi, eğlenceli ve duygusal bir eser olan Fifty Shades of Gray üçlemesi sizi takıntı biçimine getirecek, size sahip olacak ve sonsuza kadar sizinle olacak bir hikaye. Grinin 50 Tonu (2015) adli filmi full hd 720p 1080p seçenekleri ile hitfilmlerr.com kalitesiyle seyredebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder